top of page
Mergina šypsosi

Graži šypsena be skausmo

Rūpinamės Jūsų sveikata, itin atiždiai įsigiliname į Jūsų situaciją ir pagal tai parenkame individualų gydymą.

Kodėl verta?

Kodėl verta?

giedre-velickiene.jpg

Jauki klinika ir nuostabūs specialistai! Kiekvienas pacientas čia jaučiasi ypatingas. Jau daugiau nei ketverius metus DENTOS dėka džiaugiuosi dailiais priekiniais dantimis (uždėtos porcelianinės laminatės). Taip pat reguliariai lankausi burnos higienos procedūrose - higienistė ją atlieka itin kruopščiai ir švelniai. Ačiū!

Giedrė Veličkienė

Verslininkė

domantas-klimas.jpg

Puiki odontologijos klinika, kurioje visuomet yra maloni atmosfera. Profesionalūs, rūpestingi ir labai draugiški darbuotojai, detaliai atsako į visus rūpimus klausimus, suteikia išsamius patarimus. Verta pažymėti ir susisiekimui patogią klinikos vietą. Tikrai rekomenduoju!

Domantas Klimas

Teisininkas

regina-levandauskiene.jpg

Verčiama dantų skausmo apsilankiau artimiausioje klinikoje ir buvau maloniai nustebinta tą pačią dieną gavus išsamią konsultaciją dėl tolimesnio dantų gydymo. Kiekvieno vizito metu pasijuntu laukiama ir maloniai aptarnaujama. Tik šios klinikos kolektyvo dėka atsikračiau dantų skausmo baimės ir žinau kur, esant būtinybei, tikrai apsilankysiu ir gausiu pagalbą.

Regina Levandauskienė

Finansininkė

Ką būtina žinoti?

?

8 priežastys, kodėl skauda dantis

Dantų skausmas yra vienas nemaloniausių, todėl natūralu, kad kiekvienas nori jo išvengti. Tačiau tam reikia žinoti, kas gali būti dantų skausmo sukėlėjai...

bg-min.png

Sveika ir graži šypsena jau dabar!

bottom of page